Посетете ни във Facebook

Ваучер Подарък

ВАУЧЕР ПОДАРЪК за туристическа услуга
Условия за ползване

Подарете мечтаното пътуване!
Една практична идея да изберете подарък за рожден ден, годишнина, сватбено пътешествие…
Ваучерите за подарък са перфектно решение ,което ще изненада приятно вашите близки или приятели
Ваучерът представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи туристическа услуга, предлагана от Валерос Холидей , съответстваща на посочената във ваучера парична стойност, или на конкретно указаната във ваучера туристическа услуга

ВАЛЕРОС ХОЛИДЕЙ ВИ ПРЕДЛАГА:

ВАУЧЕР ПОДАРЪК за определена туристическа услуга – екскурзия или почивка

1. При закупуване на подаръчен ваучер за конкретна туристическа услуга е необходимо да бъде направен избор на вида услуга, направление и период на пътуване както и да бъдат предоставени съответните данни на пътуващите. Ваучерът се придружава от всички документи, необходими за осъществяване на съответното пътуване.
2. Подаръчният ваучер важи за всички предлагани от нас пътувания, екскурзии и почивки в България и чужбина.
3. Срещу ваучера за подарък не могат да бъдат получени пари в брой, чек или кредит.
4. Той не материализира никакви други права и не е ценна книга.
5. Ваучерът е личен и поименен. Възможността за неговото преотстъпване е в пряка зависимост от клаузите на подписания договор за пътуването.
6. Валидността на ваучера е обвързана с конкретните дати на пътуването. Правото на промяна на така определената валидност на ваучера е в пряка зависимост от възможността, предвидена в клаузите на подписания договор за пътуване

ВАУЧЕР ПОДАРЪК на определена стойност
1. За закупуване на подаръчен ваучер на определена стойност е необходимо да бъде посочена и заплатена конкретната сума.
2. Ваучерът е личен и поименен, но може да бъде преотстъпен.
3. Ваучерът може да бъде разменен за всички продукти, които предлага ВАЛЕРОС ХОЛИДЕЙ , съответстващи на неговата парична стойност.
4. Ваучерът е валиден 1 /една /година от датата на неговото издаване. В случай, че не бъде използван в този срок, сумата заплатена за него не подлежи на възстановяване.
5. Ако сумата, заплатена за ваучера, е по-малка от цената на избрания продукт, то разликата се доплаща от клиента.
6. В случай, че ваучерът е на стойност по-голяма от стойността на избрания продукт, разликата не се възстановява.
7. Закупуването на продукти с ваучера става само след неговото предоставяне в някой от офисите на ВАЛЕРОС ХОЛИДЕЙ , при което той бива разменен за съответния продукт или услуга.
8. Подаръчният ваучер може да бъде закупен както всеки друг продукт на ВАЛЕРОС ХОЛИДЕЙ чрез заплащане по банков път или в брой, с кредитна или дебитна карта в офиса на агенцията.
9. Подаръчният ваучер не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.
10. Притежателят на ваучера има право да използва стойността на ваучера еднократно. ВАЛЕРОС ХОЛИДЕЙ не носи отговорност за изгубен ваучер

Закупуване :
Можете да закупите ваучер за подарък от ВАЛЕРОС ХОЛИДЕЙ лично на място в офиса на агенцията или по банков път. За да получите, закупен ваучер от ВАЛЕРОС ХОЛИДЕЙ, когато е заплатен по банков път, той трябва да стигне до Вас.

Доставка:
Ваучерът ще Ви бъде доставен безплатно с препоръчано писмо. Ако предпочете да го получите с куриер и да заплатите за него с наложен платеж, то неговата доставна цена се заплаща от Вас.